RSS

Rockerne skal ikke bo i København

Københavns forældre skal kunne sende deres børn ud og lege uden at være bange for, at de bliver skudt. Derfor står jeg i spidsen for at få rockerne ud af kommunens villakvarterer. Det skal være sikkert og trygt at bo i København.
På Tudskærvej i Vanløse har jeg netop fået nedlagt en rockerborg, og nu vil jeg gøre det samme på Husumvej i Brønshøj. Jeg vil forhindre, at rockerne flytter fra et hus til et andet.

Rockere hører ikke hjemme hverken i villakvarterer eller i andre boligområder. Deres naboer er bange for at være i deres eget hjem og fortæller om støj til langt ud på natten. Derfor har jeg foreslået, at rockerborge skal være forbudt i alle fremtidige lokalplaner for boligområder i København.

Forslaget bliver behandlet mandag den 4. november.

i Artikler Skrevet 31 okt 2013 af Jakob Næsager  

Læs mere om...