RSS

Rødt flertal lukker københavnske gader i smug

Det røde flertal har lukket flere københavnske gader

Lukkede gader betyder trafikpropper og flere uheld

Det røde flertal på Københavns rådhus har i årenes løb gjort meget for at skabe mere trængsel i hovedstadens gader. Det mest kendte eksempel er Nørrebrogade, som ofte nævnes i debatten. Men i det skjulte er også mange andre gader blevet helt eller delvist lukket for gennemkørsel.
Det drejer sig bl.a. om Sønder Boulevard på Vesterbro, Nørre Voldgade og Vester Voldgade, begge i Indre by og Haraldsgade på Østerbro. Senest er Amagerbrogade også kommet i spil.

Derudover er en række gader indskrænket fra to spor i hver retning til kun et spor i hver retning. Det drejer sig om Gammel Køgelandevej, Østerbrogade og Torvegade.

Jeg ønsker at byens gader skal åbnes igen. Når man samler trafikken, bliver den mere sårbar. Jo flere gader trafikken spredes på, jo mindre sårbar bliver byen for opgravninger, der kan skabe kø og trængsel i byen. Desuden mindsker vi risikoen for trafikuheld med alle de tragiske følger, det kan have.

De røde har haft magten i København i over 100 år. Desværre er trængslen kun blevet værre. Derfor mener jeg, at der er behov for et holdningsskifte på rådhuset. Det vil komme både københavnerne og turisterne til gavn.

i Nyt Skrevet 15 nov 2013 af Jakob Næsager  

Læs mere om...

Skriv din kommentar