RSS

Politiet bakker op om forbud mod rockerborg i Vanløse

Politiet vurderer at huset på Tudskærvej bliver brugt som rockerborg

Borgerne på Tudskærvej kan nu snart sove trygt igen

Københavns Politi har sendt et brev til kommunen, hvor de fastslår at huset på Tudskærvej i Vanløse bruges som klubhus for Bandidos. Det betyder, at vi er kommet et skridt nærmere i at få gjort København mere sikker og smidt rockerne ud af villakvartererne.

I brevet skriver Københavns Politidirektør, at politiet kender ejendommen godt. Politiet mener ikke huset kun bliver brugt til privat beboelse, men som en rockerborg. Det er et skridt i den rigtige retning. Når huset ikke bliver brugt som familiebolig, kan vi nemlig smide rockerne ud.

Det vil bringe stor glæde på Tudskærvej. Naboerne til rockerborgen har længe været bange for at sende deres børn ud og lege i haven. Flere gange har de også haft problemer med larmende musik og fester, der blev ved til langt ud på morgenen i rockerborgen.

Selvom Politidirektøren giver et klart svar, kan sagen godt ende i retten. Men her vil vi stå stærkt, når både kommunen og politiet er enige. Nu er det vigtigt at vi handler hurtigt, så beboerne i Vanløse kan få deres hyggelige villavej tilbage.

i Artikler Skrevet 14 nov 2013 af Jakob Næsager  

Læs mere om...

Skriv din kommentar